Sepelikampanja

Selätä sepeli – Huhtikuussa Continental Contact Plus silppuaa sepelin ja hinnat!

Markkinoiden parhaiten pistosuojattu rengas* nyt vain 29,95 euroa! Normaalisti 39,95 eli säästösi on 25%! Lisäksi renkaiden asennus huoltopaketin yhteydessä veloituksetta! Kampanja on voimassa vain huhtikuun ajan

Sähköpyöräyhteensopiva Continental Contact Plus -rengas pitää huolen, että matkasi ei katkea sepeliin tai lasinsiruihin!

Uudistettu Continental Contact Plus on huippuluokan pistosuojauksella varustettu matkakumppani jokapäiväiseen käyttöön. Renkaassa turvallisuutta lisäävä heijastinnauha. Safety+ -pistosuojaus tarjoaa sekä pisto- että viiltosuojauksen, jolloin rengas on myös erittäin pitkäikäinen ja erinomainen valinta esimerkiksi työmatkoille.

Lisäksi renkaan hieman korkeampi massa ulkokehällä tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen sekä miellyttävän ajotuntuman. Soveltuu erinomaisesti myös sähköpyöriin!

* = Tutustu puolueettoman Zedler Instituten rengastestiin klikkaamalla tästä

Continental Safety Plus -pisto- ja viiltosuojaus

Continental Safety Plus -pisto- ja viiltosuojaus

Safety+ -pistosuojaus tarjoaa sekä pisto- että viiltosuojauksen, jolloin rengas on myös erittäin pitkäikäinen ja luotettava. Safety+ -pistosuojaus koostuu vahvasta kevlar-kerroksesta sekä elastisesta kumiseoksesta kulutuspinnan alla tarjoten maksimaalisen suojan puhkeamista vastaan.

Ebike-yhteensopiva Continental Contact Plus

Ebike-yhteensopiva 50km/h nopeuteen saakka

Continental ECO -logolla varustetut renkaat hyötyvät yli 100-vuoden kokemuksesta mopojen ja moottoripyörien renkaiden kehityksestä. Optimoidut renkaat käyvät E-bike-sähköpyöriin, jotka kulkevat enintään 50 km/h nopeudella. Ne takaavat matalan vierintävastuksen ja hyvän pistosuojauksen erittäin korkealaatuisella rakenteellaan.

Pistosuojaustesti

Puolueeton saksalainen Zedler-instituutti testasi joulukuussa 2016 uutta CONTACT Plus rengasta kilpailijan vastaavaan malliin pistosuojauksen kestävyydestä. Zedler-instituutti korosti testituloksessa, että CONTACT Plus on “selvästi kestävämpi” kuin kilpailijan rengas.

Uusimmat julkaisut